Hopp til hovedinnhold

Et medlemsprogram for ansatte innen eiendom-, bygg- og anleggsbransjen.

On-Site er for deg som er bevisst på å kontinuerlig tilegne deg kunnskap. Som medlem, vil du få tilgang til foredrag, nettverks-aktiviteter, studieturer og annet spennende og relevant innhold.

Digitalisering og bærekraft vil stå sentralt, men du vil også få input og muligheter til å oppdatere deg på andre deler av bransjen og ikke minst knytte kontakter med andre i bransjen.

Bli med i sandkassen

Velg medlemskap

*Early Bird prisen varer ut 2024. Etter 2024 vil det være ordinærpris.

Fordeler


Community network

Bli en del av et spennende nettverk med uvurderlige muligheter. Vi samler de beste i bransjen, og du kan møte dem over en kaffe i hjertet.


Eventer og studieturer

Faglig påfyll? Vi arrangerer seminarer, foredrag, frokostmøter og studieturer.


Fordelsavtaler

Alle leietakerne på Site 4016 får muligheten til å bli med i et fordelsprogram og tilby sine tjeneste til gunstige priser – du får mulighet til å benytte deg av disse fordelene.


Gjestenett

Lei av dårlig nett? På Site 4016 har vi raskt internett, så dette skal ikke være en hindring for at du kan jobbe raskt og effektivt.


Sykkelparkering

Vi vil være en av de mest sykkelvennlige arbeidsplassene i regionen. Det skal være enkelt for å deg sette fra deg sykkelen. Oppdaget du plutselig at du hadde lite luft i dekket? Vi har snart et mini-sykkelverksted på plass.


Eksklusive fasiliteter

Hjertet i ARK blir spekket med det råeste utstyret. Du vil få tilgang til event lokaler med store digitale flater, big room, lab’er og andre møterom i ulike fasonger som legger til rette enten om du ønsker å samarbeid eller jobbe alene.


Kommer

Den som venter på noe godt venter ikke forgjeves. I ARK skal du få tilgang til treningsrom, garderober, digital tjenesteplattform, carpool, sykkelparkering, gjestenett, og ikke minst de beste fasilitetene etc.