Skip to main content

Fabrikken

Fabrikken

Begynnelsen av Hjertet som vi skal etablere i ARK.

I Fabrikken vil du møte ulike mennesker fra ulike bransjer. Dette er begynnelsen på “Hjertet” som vi nå skal bygge i vårt nyeste bygg ARK. Fabrikken vil også fungere som en utstillingsplass. Hvis du ønsker å vise frem dine produkter er dette rette plassen for deg. Vårt mål er at våre medlemmer skal bli bedre og selge mer.

Fabrikken ligger sentralt plassert på Åsen, i midten av Stavanger. Med hovedtraséen nord-sør fra Stavanger til Forus og Sandnes og øst-vest langs Auglendsveien er det lett å komme seg til og fra området. Det er også tilrettelagt gode sykkelveier og offentlig transport. I Fabrikken finner du fasiliteter som; ferdig møblerte arbeidsplasser, utstillingsmuligheter, internett, kaffe og frukt, møterom, nettverksarrangementer, gode parkeringsmuligheter for ansatte og gjester, og renhold og strøm er inkludert.

Pilot-prosjekt av Hjertet

Adresse:
Haugåsstubben 10
Størrelse:
600 kvm
Kontortyper:
Kontor, handel, utstilling, co-working
Utleiestørrelse:
Fra 10 kvm - 50 kvm
Status:
Noe ledig

Fordeler

Community network

Bli en del av et spennende nettverk med uvurderlige muligheter. Vi samler de beste i bransjen, og du kan møte dem over en kaffe i hjertet.

Eventer og studieturer

Faglig påfyll? Vi arrangerer seminarer, foredrag, frokostmøter og studieturer.

Fordelsavtaler

Alle leietakerne på Site 4016 får muligheten til å bli med i et fordelsprogram og tilby sine tjeneste til gunstige priser – du får mulighet til å benytte deg av disse fordelene.

Kommer

Den som venter på noe godt venter ikke forgjeves. I ARK skal du få tilgang til treningsrom, garderober, digital tjenesteplattform, carpool, sykkelparkering, gjestenett, og ikke minst de beste fasilitetene etc.