Hopp til hovedinnhold

Byggebørsen 2022

17. februar kl. 18:00–21:00

Christen Tranes gate 35, 4007 Stavanger

Tekst hentet fra Næringsforeningen sine sider. 

Byggebørsen er utvilsomt årets mest lønnsomme konferanse for alle i bygg- og anleggsbransjen – og som ingen i bransjen bør gå glipp av. De store utbyggerne presenterer i år, som tidligere år, sine viktigste prosjekter. Som i fjor vil vi også lage en samlet digital oversikt over de største kontraktene som de største utbyggerne skal ut i markedet med – som alle deltakere på konferansen vil få tilgang til.

Stavanger kommune, Sandnes kommune, Sola kommune, Rogaland fylkeskommune, Lnett, Statens vegvesen, Stavanger Utvikling og en rekke av de private utbyggerne har meldt inn sine prosjekter til Byggebørsen i år.

Rune Kommedal, eiendomssjef i Stavanger kommune, kommer for å fortelle om deres største prosjekter, Heidi Klaveness, bygg- og eiendomssjef i Rogaland fylkeskommune – har med seg siste oppdatering om Fylkeshuset, mens Statens vegvesen oppdaterer oss om Rogfast, Transportkorridorer Vest og E39 mot Ålgård – for nevne noe.

Katharina Th. Bramslev, daglig leder i Grønn Byggallianse, forteller om ti punkter på veien til det grønne skiftet – som de vil ha bransjen med på, Bjørn Sivertsen, direktør for renter og valuta i SpareBank 1 SR-Bank Markets gir oss en økonomisk oppdatering og Hans Kjetil Aas, daglig leder i Stavanger utvikling – forteller om de langsiktige planene i Jåttåvågen.

Møteleder for kvelden er Britt-Irene Skår Aase fra Næringsforeningens ressursgruppe for bygg og anlegg.

Meld på