Hopp til hovedinnhold

Simulering av overvannshåndtering

16. mars kl. 08:00–10:00

Haugåsstubben 10, 4016 Stavanger

Velkommen til On-Site frokostmøte. Temaet for dagen er simulering av overvannshåndtering og vi får besøk av 7Analytics, Protan og Kruse Smith.

Program:
08:00-08:30: Frokost og mingling
08:30-09:10: Simulering av overvannshåndtering ved 7Analytics, Jonas Aas Torland
09:15-09:30: Praktisk erfaring med Kruse Smith, Guro Skår Myre
09:30-10:00: Bruken av takflate til fordrøyning overvann, Protan, Knut Bratland

7Analytics:
Jonas Aas Torland er CO-Founder og kommersiell leder i oppstartsselskapet 7Analytics, et selskap som bygger AI-baserte verktøy for fremtidens byutvikling. Han han bakgrunn fra tekniske og kommersielle roller innen olje og gass, og har gjennom hele sin karriere vært i små selskap med høyt fokus på data og beslutningsprosesser. Koblingen mellom akkurat data og beslutningstakere, er en viktig del av arbeidsdagen i 7Analytics og et fundament for hvordan de ønsker å innovere. Jonas har en mastergrad i Geologi fra Universitetet i Bergen.

Protan: 
Knut Bratland jobber med teknisk salg i Protan, et selskap som driver med tak og membraner. Protan er Nordens ledende takentreprenør. Bratland vil fortelle om overvannshåndtering på tak med SINTEF godkjenning, og iht. TEK17s krav til dokumentasjon. Deres produkt Protan BlueProof og Blueproof Green oppfyller en rekke krav iht BREEAM-NOR 2016 og kan bidra til poeng i flere kategorier. Systemet er et økonomisk og plassbesparende alternativ til fordrøyning i bakken.

 

Meld på