Skip to main content

Kompaniet flytter til ARK

Ved å flytte til ARK vil Kompaniet bli en del av et innovativt og fremtidsrettet miljø knyttet mot bygg- og anleggsbransjen.

Kompaniet er leverandør av møbler, interiør, belysning, gardiner og solskjerming til bedrifts-/kontraktsmarkedet samt private kunder. Kompaniet har dedikerte ansatte med en lang erfaring og bred kompetanse på å levere i store og små prosjekter, både interiørfaglig samt innen logistikk og prosjektgjennomføring. De siste 6 årene har Kompaniet hatt tilhold med utstilling og lager i Haugåsstubben 10 og 14 på Åsen, men nå er de klare for å flytte sin utstilling til ARK.

«Ved å flytte til ARK vil Kompaniet bli en del av et innovativt og fremtidsrettet miljø knyttet mot bygg- og anleggsbransjen. Vi vil få en flott utstilling, som også er tilgjengelig til bruk av andre leietakere, med en sentral plassering i Hjertet av ARK. Med sin sentrale plassering, sikrer fortsatt lokasjon på Åsen oss en god logistikk. Et godt samarbeid med andre aktører i Site 4016 er et ekstra pluss.»

– Stian Selheim, Daglig leder

Kompaniet har den siste tiden vunnet flere store rammeavtaler og kontrakter, og er i god vekst. Ambisjonene fremover er store, og flyttingen til ARK vil være en del av den videre satsingene for Kompaniet som en lokal utfordrer med kompetanse, service og gjennomføringskraft.

«Vi lever i utfordrende tider som krever tilpasningsdyktighet, omstillingsevne og vilje til å gjøre ting på nye måter. For en bedrift som Kompaniet, som de siste 10 årene har etablert seg som en uavhengig og lokal aktør gjennom å være tett på kunder og marked, passer visjonene for ARK og  Site 4016 som hånd i hanske» forteller Stian Selheim.

Vi gleder oss til å få Kompaniet inn i ARK og ikke minst vise dere utstillingen de planlegger.

Andre aktuelle nyheter