Hopp til hovedinnhold
Alle arrangementer

AGENDA BYGG: Well-sertifisering og omvisning på Site 4016

09. april kl. 08:30–10:30

Arrangementet er over

Påmelding til event

WELL Building Standard er en sertifisering for helsefremmende bygg. Det nyåpnede ARK-bygget på Site 4016 var det første i Norge som oppnådde WELL pre-sertifisering på platinum-nivå. På Agenda Bygg denne gangen får du en innføring i WELL Building Standard og en omvisning i det nye signalbygget på Åsen.

I tillegg gir vi deg også en gjennomgang av BREEAM-sertifiseringen av bygget og hva FutureBuilt kan bety for byggebransjen i Stavanger. Vi får også en omvisning i det nye ARK-bygget og hvordan bygget er tenkt arkitektonisk som et signalbygg.
Vi har med oss Heather Bergsland, prosjektleder i FutureBuilt i Stavanger kommune, Kristin Bryne-Sandvik, bærekraftsrådgiver i Veni, Rune Augenstein, CTIO i Smedvig Eiendom, samt Christine Biesel fra Eder Biesel Arkitekter.

Klikk her for påmelding.

Program: 
07.45 Registrering og frokost.
08.30 MØTESTART
08.30 VELKOMMEN, ved Egil Hollund, Næringsforeningen.
08.35 BREEAM- og WELL-sertifisering av ARK-bygget og hvilke muligheter gir FutureBuilt, ved Kristin Bryne-Sandvik og Heather Bergsland.
09.05 Sertifisering og verdi for byggeier, ved Rune Augenstein.
09.20 ARK-bygget fra arkitektens ståsted, ved Christine Biesel.
09.35 PAUSE
09.45 Omvisning på ARK.
10.30 PROGRAMSLUTT

Klikk her for påmelding. 

AGENDA BYGG
Agenda bygg er Næringsforeningens faglige møteplass for bygg- og anleggsbransjen i Stavanger-regionen. Målet er å motivere, utfordre, samordne og stimulere næringen til å bli mer kunnskapsbasert og effektiv – og kontinuerlig sette aktuelle temaer på dagsorden.