Hopp til hovedinnhold
Tilbake til alle fasiliteter

Håndverkeren restaurant

Vi vet at en hektisk arbeidsdag krever god næring. I 1. etasje i bygget ARK finner du Håndverkeren, hvor vi ønsker å skape en spiseplass som overgår kantinekonseptet. Vi gir deg restaurantfølelsen i lunsjpausen.

Vår varierte meny tilbyr et bredt utvalg av sunne og smakfulle alternativer som gir deg den energien du trenger for å komme opp med de beste ideene i ditt neste møte. Enten du foretrekker ferske salater, supper, saftige kyllingburgere eller wraps, har vi noe for enhver smak.

“Kortreist mat gjør ikke bare maten mer smakfull, men det reduserer også vårt økologiske fotavtrykk. ”

AW eller julebord i Håndverkeren?

Ønsker du å arrangere en After Work kveld, teambuilding, middag eller julebord for din bedrift? Vårt mål er å gjøre det enklere for deg å samle kolleger og feire milepæler sammen med gode kollegaer.

Som medlem eller leietaker hos Site 4016 gir vi deg ekstra fordeler som inkluderer spesialpriser på leie av Håndverkeren til ditt neste arrangement.

Hallo, naboer

Håndverkeren er ikke bare for håndverkere; vi er en del av bydelen. Vi ønsker naboer og besøkende på Åsen velkommen til gode smaksopplevelser.

Er du på jakt etter et nytt stamsted for lunsj eller en møteplass for kaffe med venner, så er vi her for deg.
Velkommen til ditt nye møtested i bydelen!

Grønn matkultur

Håndverkeren er opptatt å støtte lokale bønder og leverandører. Derfor legger vi stor vekt på å bruke kortreiste råvarer i våre retter. Dette gjør ikke bare maten mer smakfull, men det reduserer også vårt økologiske fotavtrykk.

Vi er stolte av å fremme en matkultur som verdsetter både smak og miljøansvar, og vi oppfordrer våre gjester til å bli med oss på reisen mot en grønnere fremtid.

Har du lyst å booke bord til større selskap, leie hele lokalet etter arbeidstid eller arrangere en event for bransjen?

Book en omvisning eller slå på tråden med Cecilie!

Portrett av Cecilie Desirée Røsandhaug

Cecilie Desirée Røsandhaug

Hospitality Manager

(+47) 454 29 244 cdr@smedvig.no