Hopp til hovedinnhold
Tilbake til alle fasiliteter

Sandkassen kunnskapssenter

I 2. etasje i bygget ARK finner du Sandkassen - byggebransjens nye kunnskapssenter. Ni førsteklasses møterom, fire konferanserom, to Big Room med storskjerm, i tillegg til tribunerom med plass til over 60 gjester.

Fasiliteter og utstyr er skreddersydd for at dere skal kunne briljere i arbeidshverdagen. Som On-Site medlem får dere også unik tilgang til inspirerende frokostmøter, events og foredrag.

Vi samarbeider når vi kan, og konkurrerer når vi må!

Regionens viktigste møtepunkt

Som en del av klyngen på Site 4016 tar du del i et verdifullt nettverk, som vil være med å sette Stavangerregionen på kartet!

I Sandkassen møtes mennesker som alle som brenner for å skape innovative bygg, fra byggherre og arkitekt til entreprenør, elektrikere og rørleggere. Forskning viser at å jobbe tett på samarbeidspartnere og konkurrenter er en stor suksessfaktor - det driver oss til å tenke nytt, jobbe mer produktivt og fremtidsrettet.

Teknologi og bærekraft i fokus

Tribunerommet i Sandkassen har vi kalt Sandslottet. Her vil vi gjennom spennende arrangementer og foredrag utforske mulighetene innen teknologi og bærekraft.

Under åpningsuken inviterer vi til stor åpningsfest med konsert, foredrag, fest og basar. Mer info kommer.

Tanken bak konseptet

Sandkasser har lenge vært symbolet på ubegrenset utforskning og nysgjerrighet. Som en sandkasse skal vi stimulere til kreativitet og læring, og samle bransjen til å forme fremtiden.

De med kjennskap til IT, kjenner kanskje også til hva en virtuell sandbox er. En sandbox tillater testing og eksperimentering uten risiko, og på samme måte ønsker vi å skape en trygg og inspirerende arena i Sandkassen Her kan ideer utforskes, innovative løsninger testes, alt under beskyttelsen av et dedikert klyngemiljø.

Har du lyst å stå på scenen i Sandkassen og inspirere bransjen til suksess, fortelle om erfaringer fra prosjekter eller kjøre kick-off for bedriften din?

Book en omvisning eller slå på tråden med Cecilie!

Portrett av Cecilie Desirée Røsandhaug

Cecilie Desirée Røsandhaug

Hospitality Manager

(+47) 454 29 244 cdr@smedvig.no