Hopp til hovedinnhold

Kjøper tre nye eiendommer i Stavanger

Smedvig Eiendom satser stort på Site4016 på Åsen i Stavanger og har nå kjøpt tre nye eiendommer av Von Hirsch. Kjøpet utgjør en tomtestørrelse på 21 100 kvm og 17 600 kvm bygg, som i dag er arbeidsplassen til 36 selskap.

Vi er fornøyde med å ha kjøpt disse eiendommene. Åsen er et sentralt område med stort potensial hvor vi har et ønske om en langsiktig tilstedeværelse, sier administrerende direktør i Smedvig, Odd Torland.

En del av Smedvig Eiendom sin strategi er å utvikle områder som Åsen, som Smedvig nå kaller for Site 4016. Kjøpet av disse eiendommene er et viktig ledd i denne strategien, og Smedvig Eiendom har store utbyggingsplaner.

Satser på bygg- og anleggsbransjen 
Flere av leietakere på Åsen er innen bygg og anlegg, noe som passer perfekt for den smartklyngen Smedvig vil utvikle. Grunntanken er å skape et sterkt miljø for nytenking, utvikling og kunnskapsutveksling innen bygg- og anleggsbransjen.

Vi ser frem til å utvikle Site 4016, og har med dette kjøpet fått muligheten til å gjøre det enda større og bedre for leietakerne. Vi har allerede vært og hilst på mange av de nye leietakerne, og gleder oss til å fortelle alle om våre planer for Åsen, sier Markedsdirektør i Smedvig Eiendom, Sjur C. Monsen.

Smedvig Eiendom har nå totalt 69 leietakere fordelt på 11 eiendommer på Åsen. Dette utgjør en total tomtestørrelse på 52 400 kvm og samlet ca. 40 000 kvm bygg.

Smedvig Eiendom
Smedvig Eiendom er blant de fremste aktører innen utvikling og utleie av eiendom i Stavangerregionen, Hamar og Lillehammer. Smedvig Eiendom har også investeringer i utenlandske eiendommer og eiendomsfond. Smedvigs forretningsfilosofi er å være en langsiktig samarbeidspartner som bidrar aktivt til gode løsninger. Erfaring, kompetanse og solid økonomisk ryggrad gjør Smedvig Eiendom i stand til å tenke langsiktig for å innfri kunders krav til kvalitet med fleksible, fremtidsrettede løsninger.