Hopp til hovedinnhold

Høydepunkter fra 2019

Et nytt år er over og det har skjedd mye på Site 4016. Vi har endelig fått vedtatt områdeplanen og ser frem til å begynne å bygge nye bygg på nyåret. Vi har fått tegnet et nytt bygg som skal bygges på tomten på Auglendsmyrå 3B. Bygget er et trebygg, tegnet av Helen og Hard og vil bli kalt WOOD. Vi har et krav om at alle våre nybygg skal være sertifisert av BREEAM-NOR og WELL standarden. Byggene våre skal gi et positivt fotavtrykk og heve kundes livskvalitet.

Gjennom året har vi har fått inn flere spennende leietakere, blant annet Ragn Sells, Vaktcompaniet, Acom Elektro, IMS, 4Service, Jobzone. I tillegg har vi endelig fått en butikk på Site. Spar Haugåsstubben åpnet dørene 5. september. Hinna Dyreklinikk flytter til oss og åpner i januar. I tillegg har vi store planer for innholdet i nybygget som kommer i Auglendsmyrå 11-15 og gleder oss til å dele dette med dere.

Vi har arrangert og vært med å arrangere en del eventer dette året, og planlegger enda mer i året som kommer. Vi har vært vertskap for to ITB brukerforum. I sommer hadde vi en grillunsj for alle leietakere. Her var det så godt oppmøte, at vi arrangerte en julelunsj nå i november. Vi setter stor pris at dere stiller opp på disse arrangementene og blir kjent med resten av Site 4016. I tillegg har vi arrangert julemarked for første gang i Fabrikken. Det ble en dag med god stemning og vi tror det var opp mot noen tusen innom for anledning. Dette er god reklame for området vårt!

Site 4016 begynner å bli kjent hos bransjen nå. Vi har ved flere anledninger fått muligheten til å vise frem og fortelle om denne satsningen blant annet på Kruse Smith Konferansen, Nordic Edge, Klimapartnere sin toppleder samling osv. Vi håper på enda flere muligheter i 2020.

Vår visjon for Site 4016 er at vi skal styrke bedriftene, ved å samle dere i bransjen og legge til rette for at dere skal samarbeide. Vi tror at samarbeid som fører til kunnskapsutvikling og trivsel for ansatte, økt digitalisering og innovasjon og kostnadsreduksjoner for bedriften vil gjøre byggebransjen sterkere og mer konkurransedyktig for fremtiden.

Vi takker dere for at dere er med oss og ser frem til et spennende 2020 sammen med dere!

SAMLE – SAMARBEIDE – STYRKE