Hopp til hovedinnhold

Julelunsj og julemarked på Site 4016

29. november arrangerte vi sammen med Kompaniet for første gang julemarked og julelunsj i Fabrikken. Fabrikken er et kontorfellesskap og utstillingsplass på Site 4016 og denne dagen åpnet vi dørene for et unikt julemarked.

Dagen startet med at vi samlet våre leietakere på Site 4016 til julelunsj. Rundt 150 leietakere svingte innom. Målet vårt med å samle våre leietakere er at de skal bli kjent med hverandre og finne måter å samarbeide på. Det var god stemning på tvers av bedriftene under lunsjen og vi får stadig historier om bedrifter som handler av hverandre på Site 4016.

Etter julelunsjen åpnet vi dørene for eksterne til å besøke julemarkedet. Det ble et stort julemarked med godt over 30 utstillere og mer enn 2000 besøkende. Her kunne du finne produkter som marmelader, konfekt og delikatesser, klær, treprodukter, keramikk og andre gaveartikler. Nedenfor har vi listet opp alle leverandreøene.

Norsk Kaffe hadde en fin stand utenfor med kaffevogn og sitteplasser og serverte deilig kaffe til alle besøkende. I tillegg hadde Sørmarka Arena og Maggi’s Munchies salg av mat og Iver og Evne hadde noe kjekt for de minste. Dagen ble avsluttet med loddtrekning.

Vi takker alle utstillere som tok seg tid til å være med på julemarkedet, og alle besøkende som tok turen innom.