Hopp til hovedinnhold

Rett aktør på rett plass

Ragn-Sells flytter til Åsen og fra desember av finner du dem i Auglendsmyrå 13.

Ragn‐Sells er en 100% familieeid gjenvinningsentreprenør etablert i Norge, Sverige, Danmark og Estland. Deres kjernevirksomhet er transport, sortering og bearbeiding av avfall fra næringslivet og private.

«Vi i Ragn-Sells er godt fornøyd og ser med stor optimisme frem til et utviklende samt givende samarbeid med Smedvig Eiendom og Site 4016″ sier avdelingsleder i Stavanger Marcus G.O. Wajgiel-Hedkvist.

Når muligheten til å etablere seg på Site 4016 dukket opp, tenkte Ragn-Sells med en gang at dette var i tråd med deres strategi og kunne være med å styrke deres nærvær sentralt i regionen.

Videre forteller Marcus G.O. Wajgiel-Hedkvist at «Site 4016 har en nyskapende modell for hvordan fremtidens bedriftsklynger raskt vokser og skaper merverdi for felleskapet på Åsen. Både økonomisk, med nyskapende kompetanseutvikling og kompetanseutbytte. Alt i tråd med Ragn-Sells sine målsettinger med avfallshåndtering. Vi ser frem til å ta sirkulære steg sammen, og gleder oss til å være avfallsleverandøren som setter Site 4016 på kartet».

Vi gleder oss til Ragn-Sells er på plass på Åsen og har stor tror på at de vil være en styrke for klyngen. Velkommen til Site 4016!