Hopp til hovedinnhold

Strategisk flytting til Site 4016

Strategisk flytting til Site 4016

Jobzone Stavanger gjør et strategisk valg når de nå flytter fra Forus til Site 4016: – Vårt varemerke er tett oppfølging, og da må vi være i nærheten av våre kunder, sier Morten Ree, daglig leder i Jobzone Stavanger.

Morten Ree og hans to kollegaer, Egil Berge og Alexander Karlsen,  gleder seg til å flytte. – Site 4016 markedsfører seg som byggebransjens nye lekegrind, og vi vil være med på leken. Jobzone Stavanger har gjennom årene hatt mange kunder i byggebransjen, men nå kommer vi tettere på kundene – og vi gleder oss til å mingle med eksisterende og ganske sikkert, også nye kunder. Vår bransje handler om mennesker, og vi vet av erfaring at det er møtene og den personlige kontakten som skaper mest business. Gjennom en samtale kan både vi og kundene plutselig se nye muligheter.

Nærmere Stavanger

Morten Ree liker også at Site 4016 ligger så nærme Stavanger sentrum: – Vi har kunder både i Stavanger og Sandnes, men nå får vi en annen nærhet til Stavanger, og der er det mange potensielle kunder som kan vente seg et besøk av oss, forteller Morten. Han tror Site 4016 vil virke inspirerende på teamet i Jobzone Stavanger, og bidra til nye ideer innen deres forretningsområde.