Hopp til hovedinnhold

Bli bedre kjent med Hinna Dyreklinikk

Vi har tatt en prat med Hinna Dyreklinikk og daglig leder Karl Fjell.

Hvordan går det hos dere om dagen? Dere flyttet nettopp til Åsen. Hvordan har det vært?
Flyttingen til Åsen har fungert veldig bra. Vi har fått moderne, flotte lokaler som er lette å arbeide i. Kundene er positive og vi har det travelt – også etter korona. Dyra trenger hjelp uansett, forteller daglig leder Karl Fjell.

Blir dere påvirket av koronasituasjonen?
Vi blir påvirket i den forstand at vi har etablert spesielle smittevernsrutine. Der veldig viktig for oss å beskytte våre egne ansatte pluss at vi selvfølgelig vil beskytte våre kunder. I disse koronatider har det vært til stor nytte å ha en klinikk som er innredet for veterinært arbeid med tanke på smittevern.

Hvilke tiltak har dere gjort for å hinde smittespredning?
Hinna Dyreklinikk følger til enhver tid FHI og veterinærforeningens råd som er basert på FECAVA sine internasjonale anbefalinger for smittevern på smådyrklinikker.

Det som kanskje er mest annerledes for oss og for kunden er at vi ikke har med dyreeier inn på klinikken. Vi henter kjæledyret fra parkeringsplassen og kommuniserer med dyreeier via telefon og med distanse. Noen dyr må ha med seg eier, spesielt i livets siste stund, da legger vi til rette for det i eget rom med bruk av munnbind og hansker forteller Fjell.

Utover dette har vi fått opp plexivern ved skranken og tar betaling via vipps. Vi oppdaterer vår Facebook side for å holde våre kunder oppdatert om våre smittevernsytilltak.

Har dere normale åpningstider?
Vi har normale åpningstider. Våre åpningstider er man-tors 0800-1800  og fre 0800-1600. I tillegg deltar vi i firedelt døgnvakt sammen med Sandnes Smådyrklinikk og Tu/Arken Dyreklinikk slik at våre kunder er sikret hjelp 24/7, 365 dager i året.

Hinna Dyreklinikk AS er en smådyrklinikk som hovedsakelig behandler hund, katt , kanin og litt andre små dyr. Klinikken er svært godt utstyrt med eget avansert blodlaboratorium, røntgen, ultralyd, endoskopi mm. Klinikken får også henvisninger fra andre klinikker i området for blant annet ortopedi, endoskopi, rotfylling, regulering og kardiologi. Hinna Dyreklinikk har 6 veterinærer. Du finner dem i Auglendsmyrå 2 på Åsen.

Hinna Dyreklinikk har flyttet inn i Auglendsmyrå 2. Rett over Europris.