Hopp til hovedinnhold

Høydepunkter fra 2020

Takk for 2020. Det har vært et annerledes år, men det har likevel skjedd en del på Site 4016. Her følger en liten oppsummering.

Vi har fått nye spennende leietakere og flere har bestemt seg for å forlenge leieforholdet hos oss, blant annet PFR, Grundfos, Mekonomen og Vial. I tillegg har vi signert leieavtaler i nybygget ARK, her skal blant annet Bravida, Etman og GK flytte inn.

Vi har oppdatert profilen til Site 4016 – som vi gleder oss til å vise dere mer av i 2021. I tillegg har vi inngått samarbeid med Construction City, Nordic Edge, Næringsforeningen og UiS. Dette

er for å styrke våre fokusområder; bærekraft, digitaliserin og kompetanse.

På Site 4016 er vi opptatt av å involvere brukere. Vi har hatt flere workshops med leietakere og nye leietakere for å sammen finne ut hvorda nybygget ARK skal bli best mulig. Vi har også arrangert flere On-Site frokostmøter dette året, og enda flere skal det bli i 2021. Det er kjekt å se at disse møtene blir godt mottatt.

Utover dette har vi deltatt på Elisørvest konferansen. vi har fått fortalt om Site 4016 på ulike arenaer som blant annet forskernettverket til UiS, NBEF Norges Bygg- og Eiendomsforeningen sin konferanse om transformasjon og ombygging, Næringsforeningen sin bygg- og anleggsskole.

2021 blir et spennende år for Site 4016, vi regner med første spadetak på nybygget ARK, vi skal lansere medlemsskapet og vi har utviklet en digital tjenesteplattform som rulles ut i første halvdel av 2021. Vi har også laget en bærekraftstrategi for Site 4016 som vi skal dele med dere neste år.

Vår visjon for Site 4016 er at vi skal styrke bedriftene, ved å samle dere i bransjen og legge til rette for at dere skal kunne samarbeide med hverandre. Vi tror at samarbeid som fører til kunnskapsutvikling og trivsel for ansatte, økt digitalisering og innovasjon og kostnadsreduksjoner for bedriften vil gjøre byggebransjen sterkere og mer konkurransedyktig for fremtiden.

Vi takker dere for at dere er med oss og ser frem til et spennende 2021 sammen med dere!

SAMLE – SAMARBEIDE – STYRKE