Hopp til hovedinnhold

Nybygg på Åsen – ARK

Vil du være en del av et fremtidsrettet og innovativt mijø? Vi bygger nå et bygg som er spekket med det nyeste innen teknologi og bærekraft. Bygget blir designet for samarbeid og økt konkurransekraft.

ARK er navnet på det første nybygget i klyngen. Bygget blir på ca. 10 000 kvm som fordeles over 5 etasjer. I første etasje vil det bli diverse mattilbud, andre etasje blir «hjertet» i bygget med felles fasiliteter, og resterende vil bli kontorlokaler. Forventet byggestart er i løpet av 2020 og byggetid vil være ca. 18 måneder.

Fleksibilitet og skreddersøm
Bygget vil være effektivt og fleksibelt for leietakeren, som kan deles inn flere enheter per etasje. Ettersom bygget er under utvikling er det mulighet for leietakere å påvirke utforming av egne lokaler. Ypperlig eksponering mot E39. 

Standard
ARK vil bli sertifisert i forhold til BREEAM Excellent og WELL Gold. Energiforsyningen vil bestå av solceller, varmepumper og strøm. Bygget skal være et smart prediktivt bygg.

Felles fasiliteter
Første etasje i bygget blir en personalrestaurant som vil være åpen for alle. Andre etasje i bygget kaller vi for hjertet. Hjertet vil bestå av felles fasiliteter som møterom, bigroom, kontorfellesskap, utstillingsområder, konferransesenter, sosiale soner, bar osv.

Øvrige fasiliteter:

Foreløpig plantegning over Hjertet i ARK.

Sømløs arbeidshverdag
ARK vil være et av de første byggene som tar i bruk den digitale tjenesteplattformen Life@work. Life@work skal skape en enkel og sømløs hverdag for brukeren. På plattformen får brukerne av bygget tilgang til alle tjenester de har bruk for i løpet av en arbeidsdag. Dette kan være tjenester som å bestille møterom, mat, parkeringsplass eller f.eks. samhandle med leietakere på Site 4016 eller andre leietakere på Smedvig sine lokasjoner.

Beliggenhet
Site 4016 ligger på Åsen sentralt plassert midt i Stavanger regionen. Det tar kun 8 minutter til Stavanger sentrum og 10 minutter til Sola Lufthavn. Det er enkel adkomst til nybygget, med etablerte sykkelveier og bussholdeplasser like utenfor. I tillegg har vi god parkeringsdekning på området.

Kontakt
Ta kontakt med Geir Østerhus dersom du er interessert i bygget.
Epost: go@smedvig.no
Tlf: 900 23 592