Hopp til hovedinnhold

Site 4016 inngår samarbeid med Næringsforeningen

Smedvig Eiendom og Site 4016 inngår samarbeid med Næringsforeningen sin Bygg- og anleggsskole for å styrke byggebransjen. På Site 4016 har vi som mål om å gjøre den regionale byggebransjen sterkere og mer konkurransedyktig for fremtiden. Dette er i tråd med Næringsforeningen sitt ønske om å gjøre bransjen mer kunnskapsbasert og effektiv. Dette skal de gjøre ved å sette aktuelle temaer på dagsorden. Sammen skal vi arrangere spennende foredrag innenfor byggebransjen.

På Site 4016 jobber vi i disse dager med å få på plass et medlemsprogram. Medlemsprogrammet vil gi medlemmene tilgang til blant annet foredragene som arrangeres av Næringsforeningen sin Bygg- og anleggsskole.

«Site 4016 og Smedvig Eiendom har stor tro på at samarbeidet med Næringsforeningen Bygg- og Anleggskole vil bidra til å styrke kompetansen i byggebransjen i Rogaland. Får å få til en endring i byggebransjen tror vi det er avgjørende å få alle gode krefter til å trekke i samme retning, i den forbindelse vil samarbeidet med Næringsforeningen, Universitetet i Stavanger og Construction City i Oslo være av stor betydning» – Rune Augenstein, CTIO i Smedvig Eiendom

Næringsforeningen har allerede satt opp tre spennende samlinger denne høsten. Følg med på vår Facebook side for oppdatering av arrangementer. Datoer for samlingene ser du nedenfor.

17.09: Beste praksis for plan- og byggeprosesser
15.10: Industrialisering og digitalisering 
12.11: Samhandling, åpenhet og tillit

For mer informasjon om Bygg- og anleggsskolen besøk Næringsforeningen sin side her.

Dersom du er leietaker på Site 4016 kan du få gratisbilletter til disse samlingene. Send oss en epost til site4016@smedvig.no med kontaktinformasjon og hvilke samlinger du vil være med på, så sender vi deg en bekreftelse hvis det fortsatt er ledig plass. Første mann til mølla.