Hopp til hovedinnhold
Bravida flytter inn i ARK

Bravida flytter inn i nybygget ARK

I tillegg til å bli leietaker, skal Bravida levere totaltekniske entreprise på ARK bygget. Det er et mål om at 80% av alle tekniske installasjoner skal være prefabrikkerte.

Bravida leverer tjenester innen elektro, rør og ventilasjon. De holder allerede til på Åsen i et av våre eksisterende bygg, men er klare for å komme inn i nybygget som ligger på andre siden av veien for dem.

I tillegg til å bli bruker av bygget, skal Bravida levere totaltekniske entreprise på ARK bygget. Det er et mål om at 80% av alle tekniske installasjoner skal være prefabrikkerte.

I ARK har vi fokus på bærekraft og bygget skal blant annet Well sertifiseres etter Gold standard. Bravida har sterkt fokus på at deres ansatte skal trives på jobb. De har et mål om å utnytte de ansattes kapasitet på best mulig måte og være mest mulig konkurransedyktige. Med byggets Well sertifisering vil det hjelpe Bravida med å nå dette målet.

“Det er viktig for oss at Smedvig legger til rette for WELL sertifisering. Dette gjør at vi kan utnytte kapasiteten hos ansatte på best mulig måte”

– Ronny Øvrevik, Divisjonsdirektør Kysten

Bravida trekker også frem viktigheten av å være lokalisert hos en fleksibel utleier. I forbindelse med Bravida sin omorganisering trenger de fleksible løsninger når det kommer til kontor og arealer. Bravida organiserer seg nå i 2 divisjoner; Divisjon Østlandet og Divisjon Kysten. Dette gjør de for å skape ytterligere kraft for videre vekst, både organisk og via oppkjøp. Stavanger området blir et av de viktigste strategiske satsningsområdene i denne omorganiseringen. Divisjon Kysen strekker seg fra Adger og helt opp til Tromsø, med Stavanger som hovedkontor.

Vi gleder oss til et spennende samarbeid med Bravida fremover!