Hopp til hovedinnhold
Etman flytter til ARK

Etman flytter butikken til ARK

Etman har vært leietaker hos oss i flere år, og nå er de klar til å flytte inn i nybygget ARK.

Etman er en elektrogrossist og har etablert flere proffbutikker rundt omkring i Norge. Butikken i Stavanger ble åpnet i 2012 på Åsen og siden den gang har de hatt 10% vekst hvert år. Dette bekrefter at de treffer markedet godt med både nye og eksisterende produkter, samt er plassert lett tilgjengelig for kundene.

Etman har vært leietaker hos oss i flere år og er veldig fornøyde med leieforholdet. I forbindelse med i gangsettelse av ARK måtte Etman flytte til midlertidige lokaler i Haugåstubben 8. «Da vi flyttet til vårt midlertidige bygg i Haugåsstubben 8 la Smedvig og Site 4016 til rette for en smertefri overgang som førte til at vi ikke fikk noen driftsforstyrrelser i forbindelse med flyttingen» forklarer Jonny Pollen, Regionsjef Sør i Etman. Nå er de klare for å flytte butikken inn i nybygget ARK.

Området kalles for Site 4016 og vårt mål er at dette skal bli et regionalt kunnskaps- og utviklingssentrum for bygg og anlegg i regionen. Her skal vi skape et område hvor de beste aktørene i bransjen er samlet og legge til rette for samarbeid og deling på tvers av fagområder.

«Prosjektet sin profil med fokus på at dette skal være byggebransjens samlingsplass og et sted for innovasjon, passer vår bedrift utmerket»

Jonny Pollen, Regionsjef Sør

Etman har store ambisjoner, fokus på innovasjon og etablert en kultur for å utvikle egne innovative løsninger. Deres utviklingsavdeling jobber utrettlig med å komme opp med nye og innovative løsninger. I disse dager lanserer de nå stikk/bryter serien Design X.

Vi er glade for at Etman ønsker å fortsette sin reise på Åsen og gleder oss til butikken står klar.