Hopp til hovedinnhold
Moelven flytter inn til ARK

Moelven flytter inn i ARK

Vi har gjennom flere år hatt et godt og tett samarbeid med Moelven, og gleder oss til å få dem inn i ARK.

Moelven Modus har god erfaring i bransjen, og har siden 1960 drevet med industriell innredning av bygg med systemprodukter. De er nå ca. 290 ansatte fordelt på 12 lokale avdelinger. Avdelingskontorene ivaretar salg, prosjektledelse og montasje i sine distrikt, og nå flytter Stavanger avdelingen inn i ARK.

Moelven er opptatt av bærekraft og vil bidra til at byggebransjen reduserer ressursbruken. Et kontor må endres i takt med organisasjoners skiftende behov, derfor er Moelven sine produkter og løsninger svært fleksible.

«Produktene våre kan brukes om igjen. Systemmodulene som vi leverer, kan demonteres og settes sammen igjen på nye steder i nye former om igjen og om igjen. Jo flere ombygginger som gjøres i løpet av bygningens livssyklus, desto større gevinst» forteller Robet Vollen, Avdelingsleder og prosjektsjef i Moelven Modus.

Miljøarbeidet begynner i innkjøpsfasen. Moelven har definerte miljøkrav for leverandørene som er i henhold til BREEAM NOR. Allerede i produksjonen velger de i størst mulig grad en giftfri produksjon. Alle komponenter som tas i bruk er godkjente eller sertifisert av bransjens ledende aktører. Moelven har laget en loop for hvordan ressursene kan beholdes i et sirkulært kretsløp. Se illustrasjon under.

 

«Å flytte inn i ARK ser vi på som veldig spennende. At bransjebedrifter samles på en plass og kan utnytte hverandres kunnskap på tvers tror jeg vil gi en flott plattform for å utvikle hverandre».

Robert Vollen, Avdelingsleder og prosjektsjef i Moelven Modus Stavanger

Vi har gjennom flere år hatt et godt og tett samarbeid med Moelven, og gleder oss til å få dem inn i ARK.

Systeminnresningsloopen av Moelven Modus.