Hopp til hovedinnhold
Header image

Life@Work – appen som forenkler hverdagen på Site 4016

Kanelboller og god stemning stod på agendaen, da vi introduserte våre fremtidige leietakere til Life@Work. Appen vil forenkle arbeidshverdagen på Site 4016 og gjøre kommunikasjonen mer sømløs.

Life@Work er appen vi tar i bruk som en felles portal for alt fra møteromsbooking, inngangskort, påmelding til foredrag i Sandkassen og info om alt som skjer i byggene. Life@Work er en spennende digital plattform utviklet av Veni AS, som er et datterselskap av Smedvig.

Frode Aardal er Salg og Markedssjef i Life@Work og kan fortelle at satsningen har gått over all forventning.

– I dag brukes appen i næringsbygg over hele Norge, forteller han videre.

– Life@Work er med å gjøre arbeidsdagen smidig og enkel. Her kan våre leietakere få enkel tilgang til fasiliteter og gi tilbakemeldiger eller kommunisere med oss som drifter byggene, kan Cecilie Desirée Røssanhaug, Hospitality Manager på Site 4016, legge til.

Sikkerheten til dataene og overholdelse av personvernregler som GDPR. Håndtering av leietakere og tilganger skjer sentralt i Life@Work-plattformen, og dette sikrer at sensitiv informasjon blir beskyttet, og alle prosesser følger retningslinjene for personvern.

Vi ser frem til den spennende fremtiden på Site 4016, og Life@Work er en nøkkelkomponent som vil gjøre arbeidsdagen bedre for alle i klyngen vår.

Vi vil fortsette å levere innovative løsninger for å imøtekomme behovene til våre leietakere, avslutter Cecilie.