Hopp til hovedinnhold
Cecilie Desirée Røssandhaug er vår egen Hospitality Manager på Site 4016

Vi bygger fremtidens talenter sammen med Godalen VGS

Vi er i gang med et spennende samarbeid sammen med Godalen VGS gjennom Ungt Entreprenørskap Rogaland. Site 4016 kobler på fremtidens talenter innen salg, service og reiseliv når vi åpner dørene i februar.

Cecilie Desirée Røssandhaug er vår egen Hospitality Manager på Site 4016
Cecilie Desirée Røssandhaug, Hospitality Manager (t.h) sammen med lærerne på Godalen VGS

– Vi har stor tro på praktisk erfaring, og Site 4016 vil fungere som et utvidet klasserom for vår kjære “nabo-skole” Godalen VGS, forklarer Cecilie. Elevene får ta del i praktiske prosjekter, mens lærerne vil kunne bruke Sandslottet tribunerom og andre fasiliteter til forelesninger og undervisning.

Dette er rett og slett en gavepakke, skyter Tove Seldal, lærer ved Godalen VGS, inn.

Avgangselevene vil gjennom opplegget få en unik mulighet til å tilegne seg hands-on erfaring og kunnskap som er relevant for en vellykket karriere innen faget. Samarbeidet har som mål å knytte unge talenter tettere til potensielle fremtidige arbeidsgivere og å skape muligheter for å bygge verdifulle nettverk.

Dette er rett og slett en gavepakke

skyter Tove Seldal, lærer ved Godalen VGS, inn

– Elevene er spørrende og nysgjerrige. De gleder seg veldig, og mange kjenner nok også på litt nerver over å begi seg ut i noe de aldri har gjort før. For tiden er elevene i full gang med å utarbeide en serviceguide som setter standarder for atferd, kommunikasjon, antrekk mm. for å kunne fremstå som profesjonelle i vertskapsrollen. Denne vil fungere som elevenes veiviser til hvordan de skal yte fantastisk service for alle på Site 4016, forteller Tove videre.

Bygg- og anleggsbransjen utgjør en betydelig del av den norske økonomien, og behovet for kompetent arbeidskraft er stadig økende.

– Vi ønsker å møte denne etterspørselen og være med å forberede neste generasjon på en vellykket karriere innenfor bransjen, sier Cecilie.

Samarbeidet mellom Site 4016, Godalen VGS og Ungt Entreprenørskap Rogaland åpner dørene for fremtidens ledere innen hospitality-bransjen. Elevene får muligheten til å ta aktivt del i virkelige prosjekter og oppgaver, noe som vil utstyre dem med uvurderlig erfaring og kunnskap som de kan ta med seg videre i sine karrierer.

Vi gleder oss til fortsettelsen.

Cecilie Desirée Røssandhaug
Cecilie Desirée Røssandhaug, Hospitality Manager (t.h) og Tove Seldal, lærer ved Godalen VGS
Cecilie Desirée Røssandhaug, Hospitality Manager (t.h) og Tove Seldal, lærer ved Godalen VGS