Hopp til hovedinnhold

Bli med inn i Moelven Modus sine nye lokaler i Stavanger

Moelven Modus sine nye freshe kontorer på Site 4016 i Stavanger er mer enn bare møte- og salgsrom. Her fungerer lokalene også som et levende showroom, hvor du som kunde kan utforske deres mangfoldige løsninger med ulike funksjonaliteter. Dette gir deg muligheten til å virkelig føle på materialene og få gode tips og råd fra arkitektene.

Etter et nært og godt samarbeid med Smedvig Eiendom gjennom mange år, er det en stor glede for oss å flytte inn i ARK og bli en del av klyngen her.
– Eivind Herigstad i Moelven Modus

Moelven Modus har vært med i hele prosessen under byggingen av ARK og har satt opp kontorløsningene rundt i hele bygget. De er en ledende produsent og leverandør av fleksible og klimasmarte kontorløsninger til næringsbygg i Norge. Fra 1960-tallet har de bygget fleksible rom ved hjelp av systeminnredninger, og de fortsetter denne tradisjonen.

Systeminnredninger kan installeres og flyttes om på relativt raskt og enkelt, noe som gjør dem ideelle for bruk i bygninger der endringer i layout over tid vil bli aktuelt. Moelven Modus produserer glassvegger, tette vegger, spilevegger og himlinger som leveres ferdig montert i næringsbygg over hele landet.

Designet for ombruk
Moelven Modus er spesielt stolte av sitt nyeste produkt, Loop Wall. Loop Wall er et patentert prefabrikkert veggsystem med rammeverk i tre, utviklet og produsert ved Moelvens fabrikk på Jessheim. Dette veggsystemet er lett å håndtere og raskt å både montere og demontere. Det er designet for ombruk, slik at endrede behov i kontoroppsett kan tilpasses igjen og igjen, nesten uten nedetid. Dette er gunstig både for økonomien og miljøet i et livsløpsperspektiv.

Skreddersydd for byggebransjen
På Site 4016 er alt lagt til rette for bygg- og anleggsbransjen. Moelven Modus sitt showroom viser frem de nyeste og mest effektive løsningene for et dynamisk arbeidsmiljø. Enten du trenger glassvegger for et åpent, lyst kontorlandskap eller mer private løsninger for konsentrasjon og fokus, finner du alt her.

Vi anbefaler deg å ta turen innom gjengen i Moelven Modus og la deg inspirere til din neste innredningsprosjekt!